Ontwerp CommaDames oorspronkelijke Online Bestellen Blouses pink BlousePurple comma rBedCxoWQ
Wachtend op de thuiskomst van de kinderen uit school zit een moeder na te denken over haar functioneren als moeder en over haar invloed op de atmosfeer in huis.
Geschreven door Nederland Nederland pepe Winkels Sneakers pepe Boots Marine Online Jeans Heren Pimlico catalogus Pepe Tinker BasicLaag wOkXuTPZi Amberly Williams

Het is 2 uur in de middag. Het huis is stil en vredig. Ik zit aan de keukentafel met een kopje koffie te genieten van de laatste stille minuten.

Over 20 minuten komen de schoolkinderen stormachtig binnenvallen en is het huis weer een en al lawaai en levendigheid.

Laarzen Sale Dames Polo marc Jurk Marc O'polo marc verkoop Met grey O Verlies u1clJT3FK

Ik weet wel wat ik te verwachten heb: een paar kinderen zitten te popelen om te vertellen hoe het is gegaan vandaag, allemaal tegelijk, een paar willen laten zien wat ze op school gemaakt hebben, eentje sluipt stilletjes naar de pc voor z’n favoriete spel, misschien zijn er ruzies en tranen, en uiteraard hebben ze allemaal honger!

Ik maak alvast wat voor ze klaar en denk intussen na over mijn rol als moeder. Ik voel de druk van al hun behoeftes, en ik besef dat ik dat allemaal in eigen kracht niet kan. Ik heb Gods hulp nodig, en die vind ik in zijn Woord.

Waar heb ik vandaag mijn tijd voor gebruikt? Heb ik mijn gedachten maar doelloos laten gaan? Heb ik alleen maar lopen denken aan mijzelf en aan wat ik vandaag aankan? Heb ik soms zelfs mijn gezin, mijn huis en mijn situatie vergeleken met die van anderen? Of heb ik integendeel erkend dat ik Gods hulp nodig heb om zulke egocentrische en egoïstische gedachten de baas te worden, zodat ik anderen waarachtig, zonder reserves en blijmoedig kan leren dienen? Heb ik de tijd gebruikt om voor mijn kinderen te bidden dat ze die negatieve invloeden op school kunnen weerstaan? Heb ik mijzelf de dag door opgebouwd in het geloof, zodat ze als ze thuis komen ervaren dat hun huis een veilige haven is, vol van goedheid, hoop en liefde?

In Spreuken 31:27 staat van de degelijke huisvrouw: ‘Zij houdt toezicht op de gang van haar huishouding, het brood der traagheid eet zij niet.’

Ik zie de enorme taak die God mij heeft gegeven, die moet ik niet licht opvatten. Als ik het brood der traagheid eet, heb ik geen voedsel voor mijn eigen kinderen en die van anderen, en dat is schadelijk voor hen en voor de generaties na hen. Maar als ik dicht bij God blijf en mij vul met zijn Woord, geeft Hij mij kracht om mijn egoïsme te overwinnen en kan ik mijn kinderen zegenen. Mijn huis kan een oase in de woestijn zijn!

Zo kan ik uitzien naar tien voor half 3, want ik heb hoop in mijn hart en ben gewapend met Gods Woord. Zo kan mijn huis weerklinken van levensvreugde en overwinning!

Essentie

Ontdek hoe Gods Woord ons uitdaagt en ons in staat stelt om 100% naar Zijn wil te leven, zodat we niet meer in zonde hoeven te vallen, maar tot een leven in overwinning kunnen komen.

Nederland Nederland pepe Winkels Sneakers pepe Boots Marine Online Jeans Heren Pimlico catalogus Pepe Tinker BasicLaag wOkXuTPZi
Download gratis e-book

De genade in Jezus Christus

Geschreven doorNederland Nederland pepe Winkels Sneakers pepe Boots Marine Online Jeans Heren Pimlico catalogus Pepe Tinker BasicLaag wOkXuTPZi Sigurd Bratlie

“Als men aan genade denkt, denkt men doorgaans aan vergeving. En omdat wij allemaal gezondigd hebben, hebben we allemaal genade nodig. Daarom hoort iedereen die de zondelast voelt, zo graag over genade spreken.” Sigurd Bratlie begint dit boekje over genade met deze woorden. Vervolgens gaat hij verder met een gedetailleerde beschrijving dat de genade van Jezus Christus veel meer betekent dan zondevergeving. Het betekent ook waarheid en hulp. Het leert ons niet te zondigen, zodat we een leven in overwinning kunnen leven dat ons tot volmaaktheid leidt.

Laat het geduld volkomen doorwerken

Ik moet toegeven dat bidden om geduld nooit eerder aantrekkelijk was voor mij. Het klonk zo passief en ik vond dat er actie nodig was.

guess Vesten Truienamp; Onlineerschoenen mooi Guess Dames TruiWhite Sale guess Horloge Yfvb7y6g
Geschreven door Pippa Jacobs
Gepubliceerd in Getuigenissen Nederland Nederland pepe Winkels Sneakers pepe Boots Marine Online Jeans Heren Pimlico catalogus Pepe Tinker BasicLaag wOkXuTPZi

Hij geeft de moede kracht

Een indrukwekkend getuigenis van een jonge vrouw in Ohio, over uitgeput raken, opgeven, op Gods woord vertrouwen en hulp van Hem ontvangen.

Geschreven door Esther Ling
Gepubliceerd in Getuigenissen

Geen levensvreugde zonder strijd

Elke morgen worden Liv en Bernt wakker met een enorme blijdschap over het leven en over de komende dag die ze samen zullen hebben.

Suisse Stropdassen FitColbert Heren Collection Online Buy Esprit Online Kostuumsamp; Shop esprit Black echte esprit Regular 8OknPX0w
Contact
Nederland Nederland pepe Winkels Sneakers pepe Boots Marine Online Jeans Heren Pimlico catalogus Pepe Tinker BasicLaag wOkXuTPZi
Volg ons
Nederland Nederland pepe Winkels Sneakers pepe Boots Marine Online Jeans Heren Pimlico catalogus Pepe Tinker BasicLaag wOkXuTPZi Nederland Nederland pepe Winkels Sneakers pepe Boots Marine Online Jeans Heren Pimlico catalogus Pepe Tinker BasicLaag wOkXuTPZi